Percheziții în București la o firmă care vindea parfumuri contrafăcute

Percheziții în București la o firmă care vindea parfumuri contrafăcute

Polițiștii au făcut nouă percheziții în București și Ilfov la o firmă care vindea online parfumuri contrafăcute și nu înregistra integral în documentele contabile veniturile obținute. Au fost confiscate circa 1.800 de sticle de parfum, având o valoare de piaţă de aproximativ 700.000 de lei.

Polițiștii au confiscat parfumuri contrafăcute

„La data de 13 februarie 2023, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat 9 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de urmărire penală şi criminalistică, privind infracţiuni de evaziune fiscală şi punere în circulaţie a unor produse contrafăcute”, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, mai multe persoane comercializau online, printr-un site propriu specializat de parfumuri, produse contrafăcute care poartă nume notorii, inclusiv tip tester, fără a înregistra în întregime în evidențele contabile operațiunile efectuate și veniturile realizate.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate 1.789 de produse tip parfum/tester (145 de sortimente), cu o valoare de piață de aproximativ 700.000 de lei, ce urmează a fi analizate, în vederea stabilirii caracterului autentic/contrafăcut al acestora și pentru dispunerea, după caz, a măsurilor legale care se impun.”, mai transmite IGPR.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”