Percheziții în București la suspecți de înșelăciune, fals și uz de fals

Percheziții în București la suspecți de înșelăciune, fals și uz de fals

Polițiștii bucureșteni au efectuat, marți, două percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals și uz de fals. Descinderile au avut loc într-un dosar instrumentat de Serviciul Investigații Criminale din cadrul Poliției Sector 4, fiind vizați trei tineri cu vârste cuprinse între 26 și 30 de ani, potrivit unui comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

"În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, începând cu luna septembrie 2015, cei trei, în baza unei înțelegeri prealabile, au acționat în mai multe magazine de bricolaj din București, falsificând codurile de bare ale unor produse scumpe, pe care mai apoi le-au înlocuit cu cele ale unor produse din aceeași categorie, dar mult mai ieftine", se precizează în comunicatul DGPMB.

Suspecții au indus astfel în eroare reprezentanții societăților comerciale prin plata la casa de marcat a unor sume mult mai mici, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

În urma audierilor, doi dintre bănuiți au fost reținuți, urmând să fie prezentați magistraților pentru dispunerea măsurilor preventive.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani