PERCHEZIŢII în Bucureşti şi mai multe judeţe la evazioniştii care tranzacţionau facturi fictive. Prejudiciu: 16,5 milioane de euro

PERCHEZIŢII în Bucureşti şi mai multe judeţe la evazioniştii care tranzacţionau facturi fictive. Prejudiciu: 16,5 milioane de euro

Polițiștii fac la această oră 34 de percheziții în București, Ilfov, Prahova și Vâlcea într-un dosare de evaziune fiscală și spălare de bani cu un prejudiciu estimat la peste 16 milioane de euro.
 Perchezițiile ar viza firme de construcții în domeniul energetic. Printre societățile percheziționate se numără Ateneum Construct și Alpha Oil.

 Aceste firme ar fi înregistrat în serviciile contabile o serie de facturi fiscale false sau documente de achiziții care nu aveau acoperire în realitate, tocmai pentru ca administratorii acestor companii să nu plătescă obligațiile fiscale. Din prejudiciul de 16,5 milioane de euro produs statului, 7 milioane de euro ar reprezenta evaziunea fiscală, iar 9,5 milioane de euro spălare de bani.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?