Percheziții într-un caz de evaziune fiscală de 2 milioane de euro

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală de 2 milioane de euro

Polițiștii efectuează joi nouă percheziții în București și județele Ilfov și Buzău la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 2 milioane de euro, prin evaziune fiscală. Acțiunea este efectuată de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis joi AGERPRES, în acest caz a fost pus în executare și un mandat de aducere.

"Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin omisiunea, în tot sau în parte, a evidențieri, în actele contabile ori în alte documente legale, a operațiunilor comerciale sau a veniturilor realizate", se spune în comunicat.

La activități participă și polițiștii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și polițiști ai inspectoratelor de poliție județene Ilfov și Buzău.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale