Percheziţii într-un dosar de corupţie în care sunt vizaţi doi poliţişti din Voluntari

Percheziţii într-un dosar de corupţie în care sunt vizaţi doi poliţişti din Voluntari

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Anchete au efectuat vineri percheziţii într-un dosar de corupţie, în care sunt vizaţi doi poliţişti din oraşul Voluntari.

Potrivit unui comunicat al DGA, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au fost puse în executare patru mandate de percheziţie domiciliară şi trei mandate de aducere, pe numele a trei suspecţi, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, respectiv divulgare a informaţiilor nedestinate publicităţii şi favorizarea infractorului.

Dintre acestea, două mandate sunt emise pe numele a doi agenţi de poliţie din cadrul IPJ Ilfov - Poliţia Oraşului Voluntari, suspectaţi de comiterea infracţiunii de divulgare a informaţiilor nedestinate publicităţii şi favorizarea infractorului.

Aceştia au fost conduşi la sediul DGA în vederea audierii şi continuării cercetărilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?