Percheziții într-un dosar de înșelăciune. Aproape 200.000 de lei au fost obținuți din livrări nesolicitate

Percheziții într-un dosar de înșelăciune. Aproape 200.000 de lei au fost obținuți din livrări nesolicitate

Poliţiştii efectuează, miercuri, trei percheziţii în judeţul Prahova şi municipiul Bucureşti, dintre care una la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Percheziții într-un dosar e înșelăciune / Foto: Arhivă / Inquam Photos / Octav Ganea

„Din cercetări, a reieşit faptul că în perioada octombrie 2022 - ianuarie 2023, persoanele bănuite ar fi indus în eroare mai multe persoane din ţară, prin livrarea unor colete ce conţineau obiecte care nu fuseseră comandate în prealabil de către destinatari, sumele de bani reprezentând contravaloarea acestora fiind încasate în sistem ramburs. În total, au fost livrate aproximativ 3.500 de colete, fiind încasată în sistem ramburs suma totală de 192.000 de lei", se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Descinderile poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au loc sub directa coordonare a procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii vor pune în aplicare şi trei mandate de aducere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

3 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...