Perfida Germanie trădează iar Europa făcându-se preș în fața Rusiei! Ministrul german al sănătății anunță că vor cumpăra Sputnik!

Perfida Germanie trădează iar Europa făcându-se preș în fața Rusiei! Ministrul german al sănătății anunță că vor cumpăra Sputnik!

Ministrul german al Sănătății, Jens Spahn, a declarat vineri că este în favoarea unui contract semnat între țara sa cu Rusia pentru vaccinul Sputnik V contra Covid-19, transmite Reuters.

”Pot să mă gândesc la situația în care încheiem contracte – și o facem rapid”, a declarat acesta într-o conferință de presă, adăugând că Germania este într-un contact strâns cu Rusia pe chestiuni ce privesc vaccinul.

O precondiție, totuși, este să existe mai multe detalii despre câte doze pot fi livrate, a adăugat înaltul oficial german.

”Sunt foarte mult în favoarea ideii de a o face la nivel național, dacă Uniunea Europeană nu face nimic”, a mai spus Jens Spahn.

Numărul cazurilor de coronavirus din Germania a crescut vineri cu 17.482, până la 2.629.750, iar bilanțul deceselor cu 226, până la 74.358.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 Așa o fi?

4 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …