Perfida Germanie trădează iar Europa făcându-se preș în fața Rusiei! Ministrul german al sănătății anunță că vor cumpăra Sputnik!

Perfida Germanie trădează iar Europa făcându-se preș în fața Rusiei! Ministrul german al sănătății anunță că vor cumpăra Sputnik!

Ministrul german al Sănătății, Jens Spahn, a declarat vineri că este în favoarea unui contract semnat între țara sa cu Rusia pentru vaccinul Sputnik V contra Covid-19, transmite Reuters.

”Pot să mă gândesc la situația în care încheiem contracte – și o facem rapid”, a declarat acesta într-o conferință de presă, adăugând că Germania este într-un contact strâns cu Rusia pe chestiuni ce privesc vaccinul.

O precondiție, totuși, este să existe mai multe detalii despre câte doze pot fi livrate, a adăugat înaltul oficial german.

”Sunt foarte mult în favoarea ideii de a o face la nivel național, dacă Uniunea Europeană nu face nimic”, a mai spus Jens Spahn.

Numărul cazurilor de coronavirus din Germania a crescut vineri cu 17.482, până la 2.629.750, iar bilanțul deceselor cu 226, până la 74.358.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...