Performanță admirabilă pentru echipa României la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică. Pe ce loc s-a clasat

Performanță admirabilă pentru echipa României la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică. Pe ce loc s-a clasat

Echipa României a reușit o performanță notabilă la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică pentru senioare de la Rimini, Italia.

Sabrina Voinea FOTO Colaj Youtube

Cu o echipă formată din Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Lilia Cosman și Amalia Ghigoarță, România a acumulat un total de 156,397 puncte în finala pe echipe, mai puțin decât în calificări (158,798). Echipa a obținut locul al patrulea în clasamentul general.

Podiumul a rămas similar cu cel din calificări, cu Italia ocupând primul loc cu 164,162 puncte, urmată de Marea Britanie (162,162) și de Franța (158,796).

În finalele pe aparate la junioare, la bârnă, Anamaria Mihăescu a obținut locul șase cu 11,566 puncte, în timp ce Alexia Blănaru s-a clasat pe locul opt cu 10,566 puncte. La sărituri, Mihăescu a ocupat locul opt, cu o medie de 12,566 puncte.

România a încheiat Campionatele Europene de la Rimini cu două medalii de argint, ambele câștigate de Sabrina Maneca Voinea, la bârnă și sol, demonstrând încă o dată talentul și perseverența gimnastelor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

5 O știre pozitivă despre România