Personajul care a adus Clanul Sportivilor s-o huiduie pe Kovesi candidează la alegerile locale din partea PSD și a primit un post de șef la compania Primăriei lui Firea!

Personajul care a adus Clanul Sportivilor s-o huiduie pe Kovesi candidează la alegerile locale din partea PSD și a primit un post de șef la compania Primăriei lui Firea!

În 2019, Marius Bebe Niță a fost reperat în fruntea unei grupări care a venit să protesteze împotriva Laurei Codruța Kovesi. Sursele G4Media declarau, atunci, că persoanele aflate lângă el sunt din Clanul Sportivilor. El a mai ocupat funcția de consilier local între 2012-2016 și e șef al Complexului Sportiv al Societății de Transport București, dezvăluie  Libertatea .

Prezentarea candidaților pentru Consiliul Local Sector 3 din partea PSD l-a inclus și pe Marius Vasile Niță, știut ca Bebe Niță, antrenor și manager sportiv de kickboxing.

În acest moment, după cum chiar el punctează în autocaracterizare, șef al Complexului Sportiv al Societății de Transport Public al Bucureștiului. Marius Bebe Niță Niță a mai ocupat poziția de consilier local la Sectorul 3 între 2012 și 2016. Și dorește să revină pe post la un an și jumătate după ce, în martie 2019, însoțit de mai mulți bărbați, a venit să o huiduie pe Laura Codruța Kovesi la sosirea acesteia la Secția Specială de Investigare a Magistraților (SIIJ).

Era perioada în care actualul procuror-șef al Parchetului European era audiată în urma unor declarații făcute de Sebastian Ghiță, care spusese că aceasta primise mită în valoare de 268.689 lei.

“Televiziunile au încercat această formă de denigrare” Atunci, sursele G4Media punctau că unii dintre bărbații veniți să protesteze sunt membri ai Clanului Sportivilor. Bebe Niță a ieșit în evidență și chiar a dat mai multe declarații pentru jurnaliștii prezenți la fața locului. Oameni din respectivul grup au menționat că sunt “în trecere” și nu au venit să protesteze.

Criticat pe internet, Niță a replicat cu o postare pe Facebook, spunând că a fost denigrat de televiziuni.

“Dragii mei, personal nu am generat nici un fel de comportament vulgar sau violent în acest gen de activitate. Televiziunile nu au arătat nimic în acest sens, mai mult, pentru al lor rating au încercat aceasta formă de denigrare la adresa mea. Nu mă pot supăra pe românii care au vorbit urât la adresa mea în mediul online… cu toții ne confruntăm mai mult sau mai puțin cu situații dificile”. El este unul dintre partenerii de afaceri ai RSS Security, fosta Alistar Security, autointitulată “cea mai mare firmă de pază din România”.

Unul dintre șefii firmei, Dan Sandu, s-a afișat de mai multe ori ca fiind bodyguardul familiei Dragnea, în timp ce unul dintre angajații companiei l-a păzit pe Liviu Dragnea la un termen al dosarului care i-a adus condamnarea. Acum, în discursul său electoral promite că tinerii din cel mai populat sector al Capitalei vor fi încurajați către sport.

“Susțin și promovez educația, cultura și sportul. Pentru mine sportul înseamnă sănătate, încredere în sine și determinare. De aceea am ales să duc mai departe tradiția familiei mele și să îl promovez în rândul tinerilor și nu numai”, se prezintă Niță în profilul postat de pagina PSD Sector 3.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...