Personalul SMURD a scăpat pe scările spitalului din Suceava capsula în care se afla profesoara suspectă de coronavirus!

Personalul SMURD a scăpat pe scările spitalului din Suceava capsula în care se afla profesoara suspectă de coronavirus!

Personalul SMURD a scăpat pe scările spitalului din Suceava capsula în care se afla profesoara suspectă de coronavirus! 

Potrivit informaţiilor furnizate de surse spitaliceşti, femeia s-a întors în România din China pe data de 1 februarie, cu o cursă aviatică care a aterizat la Suceava după o escală la Londra, iar a doua zi a început să acuze simptome specifice gripei. Cu toate acestea, femeia s-a prezentat la spital abia pe data de 7 februarie.

O profesoară de engleză din Suceava care a s-a întors pe data de 1 februarie din China, via Londra, la părinți s-a prezentat vineri la prânz la spitalul județean, prezentând „simptome de gripă/răceală care au fost asociate cu infecția de coronavirus”, au declarat surse oficiale din Suceava pentru G4Media.ro

Potrivit surselor citate, a fost informat Ministerul Sănătății, care a decis transferul pacientei la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Până la difuzarea acestei știri, nu există o comunicare oficială din partea Ministerului Sănătății sau a spitalelor care să confirme suspiciunea de coronavirus.

Potrivit  Adevărul.ro , conducerea Spitalului Judeţean Suceava a luat decizia să transporte pacienta la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi în după-amiaza zilei de vineri. Personalul SMURD trimis să efectueze transportul cu o ambulanţă specială a scăpat capsula în care se afla femeia pe scările de la intrarea în spitalul din Suceava.

Tânăra de 32 de ani a lucrat în Kunming, oraş din China aflat la aproximativ 1.500 de kilometri de Wuhan, unde a izbucnit epidemia de coronavirus.

Spitalele de boli infecțioase „Matei Balș” și „Victor Babeș” din București și spitalele de boli infecțioase din Iași, Cluj, Constanța și Timișoara au fost desemnate de Ministerul Sănătății pentru tratarea eventualilor pacienți cu coronavirus din România.

Știre în curs de actualizare


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Răzvan Burleanu, ironizat după prezența la Mondialul din Qatar

4 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

5 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…