Pescobar și-a luat penthouse de la Dumitru Dragomir, cu peste un milion de euro...

Pescobar și-a luat penthouse de la Dumitru Dragomir, cu peste un milion de euro...

Pescobar nu a scos bani din buzunar doar pentru mașinile scumpe pe care le-a prezentat în emdiul online, ci și pentru un penthouse achiziționat de la Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, scrie protv.ro .

Penthouse-ul se află în Pipera și a costat 1,2 milioane de euro. Afaceristul se bucură de: zonă de grătar, sală de forță, saună, terasă și piscină. După achiziție, Pescobar s-a lăudat, în mediul online, cu noua lui locuință.

„Mi-a luat mama si duplex din banii mei. Pescobar și-a luat duplex cu pisicină! Apă încă nu e, dar pregătiți-vă, că, din august, vom face băiță în această piscină. Mai mult domnișoarele. Domnișorii să plătească intrare. Nu e normal? Și, aici, ditamai teresa, zonă de grătar, saună, sală de forță și teren de fotbal îmi fac!”, a spus acesta, pe rețelele de socializare.

Recent, Pescobar a trecut printr-un alt episod neplăcut, după ce ANAF și o firmă de leasing au pus sub sechestru două dintre mașinile acestuia. Firma de leasing a pus sub sechestru o mașină Ford Transit, produsă în anul 2006.

ANAF, de asemenea, a pus sub sechestru un autoturism Peugeot Partner, fabricat în anul 2015. Mașina a fost deținută de firma care a administrat taverna din Herăstrău.

Cu toate acestea, Pescobar nu pare foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni și a început, deja, să pregătească următorul tun în domeniul HoReCa. Omul de afaceri a achiziționat un restaurant de fițe din Herăstrău, pentru care a plătit suma de trei milioane de euro, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii despre ceea ce urmează să se întâmple.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?