Pesedizarea Justiției, PAS cu PAS! Iată ce PERSONAJ va „forma” viitorii procurori și judecători

Pesedizarea Justiției, PAS cu PAS! Iată ce PERSONAJ va „forma” viitorii procurori și judecători

Judecătoarea Cristina Rotaru.

* 2012. Este judecătorul care a decis ACHITAREA lui Adrian NĂSTASE în dosarul „Trofeul Calității”, opinie separată. Majoritatea judecătorilor din complet l-au condamnat pe Năstase la doi ani închisoare cu executare. A fost prima condamnare la închisoare a lui Năstase, urmată de sceneta sinuciderii.
Cristina Rotaru a considerat că Năstase trebuie achitat deoarece procurorii nu au demonstrat suficient vinovăția acestuia.

* 2015. Judecătoarea Cristina Rotaru de la Înalta Curte de Casație și Justiție, căreia i-a fost repartizat dosarul penalului Victor Ponta, a făcut cerere de abținere pe motiv de incompatibilitate.

Cererea sa a fost aprobata, iar dosarul va fi repartizat aleatoriu altui judecator.

"Admite declaratia de abtinere, constata incompatibilitatea si stabileste ca doamna judecator nu va participa la judecarea cauzei ce formeaza obiectul dosarului nr. 3407/1/2015 al Inaltei Curti de Casatie si Justitie", se arata in decizia instantei, citata de Agerpres.

* 2017.DECIZIE CSM: Judecătoarea Cristina ROTARU este noul director al Institutului Național al Magistraturii (INM), unde sunt formați viitorii judecători și procurori.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…