Peste 100 de timişoreni au protestat în faţa sediului PSD Timiş

Peste 100 de timişoreni au protestat în faţa sediului PSD Timiş

Peste 100 de timişoreni au protestat, luni seara, în faţa sediului PSD Timiş, fiind nemulţumiţi de modificarea legilor Justiţiei, susţinând că prin aceasta se deschide calea ''statului criminal''.

Protestul spontan s-a derulat sub semnul ''#rezistăm pentru Justiţie'' şi mottoul ''Noi în loc să colindăm, ieşim să protestăm'', majoritatea fiind tineri care purtau bannere cu inscripţia ''6, vin studenţii''.

''Am venit în faţa sediului PSD pentru că aici este cuibul de vipere. E important să se audă în ţară'', au spus protestatarii.

''PSD, ciuma roşie'', ''Parlament penal, marş la tribunal'', ''DNA să vină să vă ia'', ''Ieşiţi din casă, dacă vă pasă'', au fost lozincile scandate de protestatari.

''Disperarea este atât de mare, încât şi noi ne punem întrebarea ce să mai facem. Nu e vorba doar de marea corupţie. Prin modificările pe care le aduc la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală există riscul ca această ţară să intre efectiv sub imperiul criminalităţii. Premisele sunt din ce în ce mai întunecate'', a declarat Doru Botoiu, membru al Societăţii Timişoara, prezent la protest. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei / Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii …

2 VIDEO Imagini spectaculoase / Morun de 140 de kilograme eliberat în Dunăre, după ce polițiștii de frontieră au g…

3 Avocata care a reprezentat-o pe Kovesi: Orice persoană care a depus o plângere penală în urma violențelor din …

4 ULTIMA ORĂ DNA cere instanței s-o pună pe Udrea sub control judiciar, să nu-și mai ia iar tălpășița în Costa R…

5 Cum poate şti medicul stomatolog că un pacient a făcut sex oral