Peste 100 de timişoreni au protestat în faţa sediului PSD Timiş

Peste 100 de timişoreni au protestat în faţa sediului PSD Timiş

Peste 100 de timişoreni au protestat, luni seara, în faţa sediului PSD Timiş, fiind nemulţumiţi de modificarea legilor Justiţiei, susţinând că prin aceasta se deschide calea ''statului criminal''.

Protestul spontan s-a derulat sub semnul ''#rezistăm pentru Justiţie'' şi mottoul ''Noi în loc să colindăm, ieşim să protestăm'', majoritatea fiind tineri care purtau bannere cu inscripţia ''6, vin studenţii''.

''Am venit în faţa sediului PSD pentru că aici este cuibul de vipere. E important să se audă în ţară'', au spus protestatarii.

''PSD, ciuma roşie'', ''Parlament penal, marş la tribunal'', ''DNA să vină să vă ia'', ''Ieşiţi din casă, dacă vă pasă'', au fost lozincile scandate de protestatari.

''Disperarea este atât de mare, încât şi noi ne punem întrebarea ce să mai facem. Nu e vorba doar de marea corupţie. Prin modificările pe care le aduc la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală există riscul ca această ţară să intre efectiv sub imperiul criminalităţii. Premisele sunt din ce în ce mai întunecate'', a declarat Doru Botoiu, membru al Societăţii Timişoara, prezent la protest. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Alin Stoica, declarații revoltătoare despre România în presa belgiană

2 Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ

3 Punct de cotitură în război? / Rusia lansează în premieră rachete din Marea Azov asupra Ucrainei

4 VIDEO „Există o singură civilizație inteligentă în Calea Lactee”

5 Radioul Ministerului Apărării din Rusia: „În Moldova, oamenii au un singur rinichi pentru că occidentalii au nevoie de piese de schimb”