Peste 100 de timişoreni au protestat în faţa sediului PSD Timiş

Peste 100 de timişoreni au protestat în faţa sediului PSD Timiş

Peste 100 de timişoreni au protestat, luni seara, în faţa sediului PSD Timiş, fiind nemulţumiţi de modificarea legilor Justiţiei, susţinând că prin aceasta se deschide calea ''statului criminal''.

Protestul spontan s-a derulat sub semnul ''#rezistăm pentru Justiţie'' şi mottoul ''Noi în loc să colindăm, ieşim să protestăm'', majoritatea fiind tineri care purtau bannere cu inscripţia ''6, vin studenţii''.

''Am venit în faţa sediului PSD pentru că aici este cuibul de vipere. E important să se audă în ţară'', au spus protestatarii.

''PSD, ciuma roşie'', ''Parlament penal, marş la tribunal'', ''DNA să vină să vă ia'', ''Ieşiţi din casă, dacă vă pasă'', au fost lozincile scandate de protestatari.

''Disperarea este atât de mare, încât şi noi ne punem întrebarea ce să mai facem. Nu e vorba doar de marea corupţie. Prin modificările pe care le aduc la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală există riscul ca această ţară să intre efectiv sub imperiul criminalităţii. Premisele sunt din ce în ce mai întunecate'', a declarat Doru Botoiu, membru al Societăţii Timişoara, prezent la protest. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată sfidarea României...

2 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut