„Peștele Cernobîl”, prins într-un lac din SUA: are patru ochi și două guri VIDEO

„Peștele Cernobîl”, prins într-un lac din SUA: are patru ochi și două guri VIDEO

Un pește ciudat a fost prins într-un lac din SUA. Potrivit pescarilor, este vorba de un crap. Captura a fost numită „peștele Cernobîl” deoarece are două capete, patru ochi și două guri.

Pește neobișnuit prins în SUA / Foto Captură Video / Twitter

Dr. Timothy Mousseau, un biolog de la Universitatea din Carolina de Sud, a spus că este nevoie de mai multe experimente și teste pentru a determina cauza aspectului acestui pește.

„Fără experimente controlate corespunzător, este aproape imposibil de spus cu siguranță care ar putea fi cauza, dacă nu a fost observată o astfel de mutație înainte în alte locuri radioactive. Acesta este unul dintre motivele pentru care ne uităm atât la Cernobîl, cât și la Fukushima", a precizat omul de știință, potrivit dailystar.co.uk .

Opiniile cu privire la aspectul peștelui sunt împărțite. Unii oameni de știință și internauți, susțin că a doua gură a animalului ar fi de fapt o rană vindecată prost.

De asemenea, ochii din partea de sus a capului, ar fi de fapt nări.

Videoclipul cu peștele a fost distribuit pe rețelele de socializare.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

2 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

3 Luase legătura cu rușii / Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

4 Lucruri mai puțin știute despre Diana Șucu, nevasta de miliardari

5 Rareș Bogdan / Sunt în aeroport, alături de Manfred Weber, în drum spre Viena. Ultimul Asalt. La 17.30 ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cance…