Pete Davidson confirmă logodna sa cu cântăreaţa Ariana Grande

Pete Davidson confirmă logodna sa cu cântăreaţa Ariana Grande

Pete Davidson, unul dintre membrii faimoasei emisiuni de satiră ''Saturday Night Live'', a confirmat miercuri informaţiile apărute în presă referitoare la logodna sa cu cântăreaţa Ariana Grande, la mai puţin de două luni după ce au început să iasă împreună, potrivit Reuters.

Davidson, în vârstă de 24 de ani, a declarat în cadrul emisiunii ''The Tonight Show'' prezentate de Jimmy Fallon că zvonurile apărute săptămâna trecută sunt adevărate.

''Este adevărat'', a spus Davidson, atunci când a fost întrebat de Fallon dacă s-a logodit. ''Mă simt de parcă aş fi câştigat un concurs'', a adăugat actorul.

Grande, în vârstă de 24 de ani, şi Davidson şi-au dezvăluit public relaţia pe reţelele de socializare la sfârşitul lunii mai, la câteva săptămâni după ce s-au despărţit de foştii lor parteneri. Presa a relatat săptămâna trecută că cei doi s-au logodit.

La începutul săptămânii, au apărut fotografii cu cântăreaţa purtând un inel de logodnă cu diamant, iar media a relatat miercuri că cei doi s-ar fi mutat împreună într-un apartament din Manhattan.

Ariana Grande şi-a început cariera în 2009, la emisiunea ''Victorious'' difuzată de postul Nickelodeon TV şi a lansat primul album de studio în 2013. A devenit rapid una dintre cele mai populare tinere artiste din Statele Unite şi a câştigat trei distincţii American Music Awards.

În iunie 2017, Ariana Grande a fost apreciată pentru decizia sa de a reveni în oraşul englez Manchester cu ocazia unui concert de binefacere dedicat victimelor atacului sinucigaş cu bombă, care a ucis 22 de persoane, la scurt timp după încheierea concertului artistei în mai 2017.

Davidson a debutat ca actor de stand-up după care, în 2014, s-a alăturat echipei ''Saturday Night Live''. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

2 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

3 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

4 VIDEO Gabriel Păun (Agent Green): Blana ursului e la un tăbăcar din Târgu Secuiesc. E vorba de Arthur, nu ști…

5 Documente / Doar 5 din 33 de candidați au promovat concursul pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănăt…