Petre Pitiș: Am fost anunțat că sunt suspect; pe Dragnea îl cunosc că e din județ, am jucat fotbal în liceu

Petre Pitiș: Am fost anunțat că sunt suspect; pe Dragnea îl cunosc că e din județ, am jucat fotbal în liceu

Petre Pitiș, directorul Tel Drum, a declarat vineri, la ieșirea din sediul DNA, că a fost anunțat că s-a început urmărirea penală în cazul său, adăugând că este o eroare.

"Am fost anunțat ca s-a început urmărirea penală. Din punctul meu de vedere este o eroare. Este vorba de un denunț făcut aiurea. A început o anchetă, aveți răbdare", a precizat Petre Pitiș.

Întrebat dacă este "interfața lui Liviu Dragnea", Petre Pitiș a răspuns: "M-ați înnebunit cu personajul ăsta. Îl cunosc că-i din județ, am jucat cu el fotbal în liceu când eram elev în clasa a XI-a".

El a adăugat că la licitații, în medie, erau 70 — 80 de participări pe an și se câștigau 20. "E normal, ca la toate firmele din țară, n-avem succese deosebite", a spus Pitiș.

Petre Pitiș, directorul societății Tel Drum, și Florea Neda, fost director al aceleași societăți, s-au prezentat vineri la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiați de procurori într-un dosar în care se investighează fapte de corupție .

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că în acest caz procurorii investighează fapte în legătură cu fonduri europene.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu