Petrecere cu friptură și bere la volan. Ce surpriză au avut polițiștii care l-au oprit pe șoferul haotic VIDEO

Petrecere cu friptură și bere la volan. Ce surpriză au avut polițiștii care l-au oprit pe șoferul haotic VIDEO

Șoferul a fost oprit în trafic la sfârșit de săptămână, pe un drum din județul Dolj, acesta atrăgându-le atenția oamenilor legii că circula haotic.

Șoferul petrecăreț a fost reținut FOTO: captură video

Un șofer de 48 de ani, din județul Dolj, a fost tras pe dreapta de polițiști, după ce oamenii legii au văzut că este ceva în neregulă cu modul în care conduce. Acesta a fost filmat conducând sinuos, iar în mașină olteanul avea lângă el o sticlă de bere, o friptură pe bancheta din față, țigara în mâna dreaptă și muzica de petrecere dată la maxim. Ulterior, polițiștii au aflat că bărbatul era băut ș i nu avea permis de conducere.

”Nu este vreo poveste gogonată, ci un scenariu întâlnit de colegii noștri de la Secția 7 Plenița din Dolj. Mai exact, este vorba despre un bărbat de 48 ani care, cel mai probabil a vrut să fie alături de polițiști, să sărbătorească și el Ziua Poliției Române.

Colegilor noștri, Nicușor și Ruxandra, le-a atras atenția un autoturism care circula haotic pe un drum județean. După ce au procedat la oprirea șoferului, au avut surpriza să constate că bărbatul aflat la volan dădea o “petrecere” privată, cu friptură, bere și muzică.

Dincolo de ridicolul situației, colegii noștri au constatat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice și avea o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat”, potrivit Sindicatului Europol.

La testarea cu etilotestul a rezultat o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat. Dincolo de situația ridicolă creată de șofer, acesta a fost reținut 24 de ore.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

4 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

5 10.000 de fotografii și documente de pe laptopul lui Hunter Biden au apărut pe internet!