Petrecere cu friptură și bere la volan. Ce surpriză au avut polițiștii care l-au oprit pe șoferul haotic VIDEO

Petrecere cu friptură și bere la volan. Ce surpriză au avut polițiștii care l-au oprit pe șoferul haotic VIDEO

Șoferul a fost oprit în trafic la sfârșit de săptămână, pe un drum din județul Dolj, acesta atrăgându-le atenția oamenilor legii că circula haotic.

Șoferul petrecăreț a fost reținut FOTO: captură video

Un șofer de 48 de ani, din județul Dolj, a fost tras pe dreapta de polițiști, după ce oamenii legii au văzut că este ceva în neregulă cu modul în care conduce. Acesta a fost filmat conducând sinuos, iar în mașină olteanul avea lângă el o sticlă de bere, o friptură pe bancheta din față, țigara în mâna dreaptă și muzica de petrecere dată la maxim. Ulterior, polițiștii au aflat că bărbatul era băut ș i nu avea permis de conducere.

”Nu este vreo poveste gogonată, ci un scenariu întâlnit de colegii noștri de la Secția 7 Plenița din Dolj. Mai exact, este vorba despre un bărbat de 48 ani care, cel mai probabil a vrut să fie alături de polițiști, să sărbătorească și el Ziua Poliției Române.

Colegilor noștri, Nicușor și Ruxandra, le-a atras atenția un autoturism care circula haotic pe un drum județean. După ce au procedat la oprirea șoferului, au avut surpriza să constate că bărbatul aflat la volan dădea o “petrecere” privată, cu friptură, bere și muzică.

Dincolo de ridicolul situației, colegii noștri au constatat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice și avea o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat”, potrivit Sindicatului Europol.

La testarea cu etilotestul a rezultat o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat. Dincolo de situația ridicolă creată de șofer, acesta a fost reținut 24 de ore.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...