Petrolul - Rapid 1-0. Spectacol total la Ploieşti în faţa unui stadion arhiplin

Petrolul - Rapid 1-0. Spectacol total la Ploieşti în faţa unui stadion arhiplin

Rapid bifează al doilea eşec în noul sezon din Superligă şi pune capăt unei serii de 3 victorii consecutive. "Lupii galbeni" au profitat de o gafă a portarului oaspeţilor şi au deschis scorul în minutul 23, atunci când Gicu Grozav a şutat balonul cu interiorul şi Moldovan l-a scăpat din mâini. Până la finalul partidei, gazdele au reuşit să menţină scorul neschimbat şi au obţinut prima victorie în noul sezon pe teren propriu.

A fost show total pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti. Partida a început cu o coregrafie superbă a suporterilor. După doar câteva minute de joc meciul a fost oprit timp de 3 minute din cauza torţelor aruncate pe teren. Pompierii au fost nevoiţi să intervină câteva minute mai târziu atunci când un incendiu a izbucnit în dreptul unei peluze. Partida s-a reluat după ce incendiul a fost stins, iar jucătorii au aşteptat aproape de vestiare ca lucrurile să revină la normal.

Petrolul a obţinut a doua victorie la rând în Superligă şi a ajuns la 7 puncte după primele 5 etape. Rapid a ratat şansa de a trece pe prima poziţie, cel puţin până la meciul CFR-ului. Giuleştenii au 9 puncte după primele 5 etape şi bifează al doilea eşec în noul sezon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...