Petrolul Ploiești, victorie împotriva echipei Oțelul Galați, în faza play-out a Superligii

Petrolul Ploiești, victorie împotriva echipei Oțelul Galați, în faza play-out a Superligii

Petrolul Ploiești a marcat o victorie importantă împotriva echipei Oțelul Galați. Scorul a fost de 2-1, într-o partidă tensionată desfășurată duminică, pe teren propriu, în cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Petrolul Ploiești - Oțelul Galați, scor: 2-1 FOTO Captură Youtube

Echipa gazdă a deschis scorul în prima repriză prin lovitura de la 11 metri a lui Gheorghe Grozav, după ce Alexandru Musi a fost faultat în careu de portarul advers, Eduard Pap. Cu toate că Oțelul Galați a reușit să egaleze înainte de pauză prin golul portughezului Frederic Maciel, Petrolul nu s-a lăsat învinsă.

Momentul victoriei a venit în minutul 81, când kosovarul Albin Berisha a deviat șutul lui Valentin Țicu în poartă, aducând bucurie suporterilor Petrolului . Momentul cheie al meciului a fost eliminarea atacantului Alexandru Mihai Pop din echipa Oțelul Galați, după ce acesta s-a accidentat și nu a mai putut continua jocul, iar echipa adversă efectuase deja toate schimbările.

Petrolul a dominat jocul și a avut mai multe ocazii de a marca, cu Musi și Grozav arătându-se periculoși în atac. Această victorie este una importantă pentru echipa antrenată de Laszlo Balint, care își asigură astfel menținerea în prima ligă .

Sezonul regulat a adus două rezultate de egalitate între cele două echipe, 2-2 la Ploiești și 0-0 la Galați.

Meciul dintre FC Petrolul Ploiești și ACS SC Oțelul Galați s-a încheiat cu următoarele marcatori:

  • Pentru Petrolul Ploiești: Gheorghe Grozav (11 - penalty), Albin Berisha (81).
  • Pentru Oțelul Galați: Frederic Maciel (40).

Arbitrul partidei a fost Horia Gabriel Mladinovici din București, cu arbitri asistenți Ciprian Florin Danșa din Satu Mare și Valentin Avram din București. Arbitrul video a fost Viorel Nicușor Flueran din Craiova, iar arbitru asistent video Mihăiță Necula din București. Observatorii partidei au fost Sorin Boca din Iași (CCA) și Ioan Mărginean din Alba Iulia (LPF).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

5 O știre pozitivă despre România