PÎCCJ: Anchetă în cazul decesului unui cetățean iranian găsit împușcat într-un autoturism

PÎCCJ: Anchetă în cazul decesului unui cetățean iranian găsit împușcat într-un autoturism

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov efectuează cercetări într-un dosar având ca obiect decesul unui cetățean iranian, care a fost găsit împușcat într-un autoturism, au anunțat vineri reprezentanții Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ).

Cadavrul cetățeanului iranian, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit în urmă cu o zi într-un autoturism parcat pe o stradă din orașul Voluntari.

"La fața locului s-a deplasat o echipă complexă formată din lucrători din cadrul IPJ Ilfov — Serviciul de Investigații Criminale, coordonată de procurorul de caz, pentru a efectua cercetarea la fața locului, iar, din primele cercetări, a rezultat faptul că decesul cetățeanului iranian a survenit prin împușcare", se precizează într-un comunicat al PÎCCJ transmis AGERPRES.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, iar autoturismul a fost ridicat și dus la IPJ Ilfov, în vederea prelevării de probe.

"Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirea răspunderii penale în cauză", se mai arată în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?