Pieleanu confirmă MĂCELUL din PSD: Din păcate, singurii cărora le mai pasă de partid au rămas baronii

Pieleanu confirmă măcelul din PSD: Din păcate, singurii cărora le mai pasă de partid au rămas baronii. „Tema este lupta pentru putere in PSD. PSD, va repet, pierde. Nu Liviu Dragnea, nu Gabriela Firea, nu Mihai Tudose. Din pacate singurii carora le mai pasa de partid au ramas baronii si inca cateva persoane”, a declarat Pieleanu marți la RTV.

Declarațiile lui Pieleanu:

„In mod normal primarul general ar trebui sa dea socoteala presedintelui partidului. In mod normal premierul ar trebui sa dea socoteala tot presedintelui partidului. Am o singura certitudine. Cel care pierde in mod sigur este PSD. Nu poate fi un invins si un invingator din chestia asta, indiferent de adevarul pe care il spune pe de o parte doamna Firea, pe de o partea domnul Tudose. E posibil ca adevarul sa fie undeva la mijloc”, a declarat Pieleanu, marti, la Romania TV.

 Cunoscut pentru legaturile sale apropiate cu lideri ai PSD, Pieleanu a confirmat ca este vorba despre o lupta de putere in PSD.

”Tema este lupta pentru putere in PSD. PSD, va repet, pierde. Nu Liviu Dragnea, nu Gabriela Firea, nu Mihai Tudose. Din pacate singurii carora le mai pasa de partid au ramas baronii si inca cateva persoane”, a mai spus Pieleanu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică