Pieleanu detonează bomba! PSD, cea mai mare cădere în sondaje din istorie!

Pieleanu detonează bomba! PSD, cea mai mare cădere în sondaje din istorie! Marius Pieleanu este în aceste zile principalul purtător de mesaj al grupului care acționează pentru debarcarea lui Dragnea din fruntea PSD. El a intrat imediat în anturajul gruparăă anti-Dragnea condusă de Paul Stănescu, via Gabriela Firea. Însă Pieleanu și Stănescu se cunosc de-o viață, soția lui Pieleanu fiind din Gostavățu, o comună învecinată cu fieful din care provine Stănescu, Vișina.

Dar nu ăsta-i subiectul. Ci faptul că ultima măsurătoare făcută de Pieleanu pe București și în țară, încă fierbinte, indică un lucru dramatic pentru PSD: este cea mai mare scădere în sondaje din istorie! În București, PSD nu mai sare de 20 la sută! Iar la nivel național se zbate la 25 la sută! 

Sursa noastră spune că Pieleanu îi roagă pe toți să împiedice declanșarea referendumului dorit de Dragnea pe 7 octombrie. „Oameni buni, dacă mai faceți și referendumul vă îngropați definitiv. S-a ajuns la nucleul dur. Dacă-i mai stresați pe oamenii din teritoriu și cu referendumul, cu cheltuieli, cu bătăi de cap, cu target-uri, fug toți la Ponta!”, le-ar fi spus în aceste zile Pieleanu liderilor din gruparea anti-Dragnea.

Sursa noastră mai spune că Pieleanu a fost sunat de aproape toți liderii județeni ai PSD în legătură cu cifrele sondajului, să le certifice personal autenticitatea.

Primele indicii că PSD s-a prăbușit în sondaje le-a furnizat Gabriela Firea, primul lider căruia, după Liviu Dragnea, i-a arătat Pieleanu cifrele. 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Lista de miniștri a Guvernului Orban. Nume nou la Justiție

2 Ponta a dat în diaree! Tudose l-a dat cu capul de pereți! „Victore, dac-o mai arzi mult la două capete cu PSD-…

3 CTP, la Digi 24 / Dacă Barna şi USR nu votează guvernul Orban înseamnă că fac o alianţă toxică, ad-hoc, cu PSD

4 EXCLUSIV / Dăncilă și Ponta s-au înțeles ca Guvernul Orban să nu treacă! Guvernul PSD rămâne în funcție până dup…

5 Cea mai perversă și malefică dihanie din statul român! Citiți asta!

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru