Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Pieleanu detonează bomba! PSD, cea mai mare cădere în sondaje din istorie!

Pieleanu detonează bomba! PSD, cea mai mare cădere în sondaje din istorie! Marius Pieleanu este în aceste zile principalul purtător de mesaj al grupului care acționează pentru debarcarea lui Dragnea din fruntea PSD. El a intrat imediat în anturajul gruparăă anti-Dragnea condusă de Paul Stănescu, via Gabriela Firea. Însă Pieleanu și Stănescu se cunosc de-o viață, soția lui Pieleanu fiind din Gostavățu, o comună învecinată cu fieful din care provine Stănescu, Vișina.

Dar nu ăsta-i subiectul. Ci faptul că ultima măsurătoare făcută de Pieleanu pe București și în țară, încă fierbinte, indică un lucru dramatic pentru PSD: este cea mai mare scădere în sondaje din istorie! În București, PSD nu mai sare de 20 la sută! Iar la nivel național se zbate la 25 la sută! 

Sursa noastră spune că Pieleanu îi roagă pe toți să împiedice declanșarea referendumului dorit de Dragnea pe 7 octombrie. „Oameni buni, dacă mai faceți și referendumul vă îngropați definitiv. S-a ajuns la nucleul dur. Dacă-i mai stresați pe oamenii din teritoriu și cu referendumul, cu cheltuieli, cu bătăi de cap, cu target-uri, fug toți la Ponta!”, le-ar fi spus în aceste zile Pieleanu liderilor din gruparea anti-Dragnea.

Sursa noastră mai spune că Pieleanu a fost sunat de aproape toți liderii județeni ai PSD în legătură cu cifrele sondajului, să le certifice personal autenticitatea.

Primele indicii că PSD s-a prăbușit în sondaje le-a furnizat Gabriela Firea, primul lider căruia, după Liviu Dragnea, i-a arătat Pieleanu cifrele. 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ionela Arcanu, adevăruri crunte despre Toader!

2 ALERTĂ Priviți ce este la Botoșani! Dragnea a chemat jandarmii! VIDEO

3 VIDEO Imagini INCREDIBILE! Priviți, Dragnea, huiduit și băgat pe furiș în Casa Sindicatelor din Botoșani!

4 Caracatița. Toate instituțiile lui Dragnea.

5 De ce sondajele nu mint. Cum era PSD în 2016 și cum arată în 2019

recomandări

Te ia DNA: Florin Lungoci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing