Pieleanu și Antena3 au început DROGAREA CRETINILOR PSD! TROMPETA conduce sondajele! Băsescu, SCOS din listă!

Pieleanu și Antena3 au început DROGAREA CRETINILOR PSD! TROMPETA conduce sondajele! Băsescu, SCOS din listă!

Lingăul de casă al PSD și principalul sfătuitor al țărănușului penal Dragnea, Marius Pieleanu, și Antena3 au început drogarea cretinilor care votează cu PSD! Este incredibil tupeul acestor nenorociți care inundă creierul oamenilor cu cifre care put a minciună și bătaie de joc. Conform acestor minciuni livrate unor trepanați siniștri, adică votanții fără discernământ ai PSD, Gabriela Firea conduce în topul încrederii românilor în politicieni!!!! Într-un sondaj din care lipsește cu desăvârșire fostul președinte Traian Băsescu!!! Marius Pieleanu nu a oferit nici o explicație! Și nimeni nu i-a cerut-o! Să nu mai vorbim că Dragnea, după ce a fost condamnat, și-a dublat procentul de încredere în percepția românilor! Bă, nenorociților, nici în PSD n-are Dragnea atâtea procente! 

Cel mai recent sondaj de opinie în privința personalităților și partidelor politice din România a fost prezentat de sociologul Marius Pieleanu, în exclusivitate, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3. Adică la emisiunea lui Radu Tudor... Cifrele arată o creștere masivă a lui Liviu Dragnea, președintele PSD, dublarea procentelor de încredere de la condamnarea sa și până acum, și dispariția lui Traian Băsescu din topul personalităților, ca și când nu a fost măsurat. Marius Pieleanu nu a oferit nici o explicație.

Încrederea în personalități:

Gabriela Firea - 42%

Victor Ponta - 41%

Călin Popescu Tăriceanu - 40%

Klaus Iohannis - 38%

Dacian Cioloș 37%

Liviu Dragnea - 34%

Vasile Blaga 22%

Alina Gorghiu - 20%

Scorurile înregistrate de partidele politice:

PSD - 40%

PNL - 30

ALDE - 7%

PMP - 6%

USR - 5%

UDMR - 5%

PER - 1%

PNȚCD - 1%

Altele - 5%




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?