Piers Morgan, editor şef Daily Mail: Kim Kardashian şi prietena sa se expun goale, "RIP feminism" - FOTO

Piers Morgan, editor şef Daily Mail: Kim Kardashian şi prietena sa se expun goale, "RIP feminism" - FOTO

Piers Morgan, editorul şef al site-ului ziarului Daily Mail proclamă pe Twitter dispariţia conceptului de "feminism", după ce le-a zărit pe Kim Kardashian şi Emily Ratajkowski expunându-se fără pudoare, goale într-un selfie, căci jurnalistul deplânge lupta care se dovedeşte inutilă a sufragetelor.

Piers Morgan, editor şef Daily Mail: Kim Kardashian şi prietena sa se expun goale, "RIP feminism" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/Hepta)

Piers Morgan a fost îngrozit că duduia Kim Kardashian a răspândit încă un selfie în care apare goală în "focarul de infecţie" care se cheamă internet, transmite contactmusic.com.

Apoi jurnalistul titrat a alăturat în Photoshop poza vulgar de voluptoasei Kim unui portret alb-negru al demnei şi onorabilei sufragete Emmeline Pankhurst şi a adăugat un comentariu cinic şi tranşant acestor două poze contrastante: "RIP feminism" (ceea ce înseamnă că feminismul trebuie "să se odihnească în pace"). Sufragetă înseamnă partizană a mişcării femeilor din Anglia din a doua jumătate a sec. XIX şi de la începutul sec. XX, al cărei scop a fost obţinerea drepturilor politice pentru femei.

Prezentatorul britanic reacţionează caustic şi cu ardoare de fiecare dată când se iscă vâlvă şi controversă în presă şi pe internet. De data aceasta s-a tânguit "ciripind" pe Twitter marţi, căci, zice stimabilul ziarist, "feminismul a murit".

"Dacă femeile cred în mod genuin că aceste fotografii pledează în subsidiar pentru drepturile femeilor şi egalitatea sexelor, atunci feminismul a murit. Doamne de primă calitate, ce să zic.", a adăugat jurnalistul.

Kim Kardashian, regina selfie-urilor, a inserat deasupra fotografiei sexy făcută alături de Emily Ratajkowski, cuvintele: "Atunci când eşti gen: Nici unul dintre noi nu are cu ce să se îmbrace LOL." - imaginea este o trimitere la un alt selfie în care Kardashian şi-a expus trupul de lăuză la doar 13 săptămâni după ce a născut.

Piers Morgan, fost prezentator de show la CNN, n-a fost impresionat. Inflamat, austerul publicist a grăit pe Twitter: "Doar o idee, Kim Kardashian şi Emily Ratajkowski, dacă nu aveţi haine la îndemână, ce-ar fi să purtaţi pe voi niţică demnitate?"

Ratajkowski, una dintre starurile din filmul "Gone Girl", a devenit faimoasă pentru că a jucat în videoclipul lui Robin Thicke, infamul "Blurred Lines". Actriţa a fost stârnită de Piers Morgan şi a început gâlceava într-un limbaj uşor agramat: "Oricât de sexy ar fi trupurile noastre, trebuie să avem libertatea ca femei să ne exprimăm sexualitatea unde şi când vrem."

"Da, drăguţă", a alintat-o subtil şi arongant jurnalistul, "dar să răspândeşti fotografii cu matale goală, cum stai tu fără bluziţă, probabil că nu-i cea mai bună formă de exprimare", a spus Morgan, drept răspuns la crezul tinerei nubile.

După disputa cu femeile sexy fără inhibiţii, Morgan a fost criticat pentru "intimidare de ţoape".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”