Pilotul elicopterului SMURD, găsit de scafandri

Pilotul elicopterului SMURD, găsit de scafandri

Pilotul elicopterului SMURD care s-a prăbușit în lacul Siutghiol luni după-amiază a fost găsit de scafandri și adus la mal cu o șalupă.

El a fost urcat în ambulanță și urmează să fie transportat la Spitalul Județean Constanța.

''Vor fi aceleași proceduri, se încearcă resuscitarea lui. Va fi dus la Spitalul Județean. Este cea de-a treia persoană găsită. A mai rămas asistenta'', a anunțat secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Tot la Spitalul Județean Constanța, la Secția de Terapie Intensivă, au fost duși medicul Laura Vizitiu, recuperat de salvatori din apele lacului Sutghiol, și co-pilotul elicopterului, găsit de salvatori la o adâncime de aproximativ 6 metri, legat de scaun.

''Medicul care se afla în elicopterul SMURD (n.r. Laura Vizitiu) a decedat la Spitalul Județean. S-au făcut toate eforturile pentru a-i salva viața, dar din păcate nu s-a mai putut. Co-pilotul se află în continuare sub manevre de resuscitare, dar din păcate șansele de supraviețuire sunt extrem de minime'', a spus Arafat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”