Pique, înșelat de Clara Chia cu Pep Guardiola! Presa tabloidă din Spania aruncă bomba

Pique, înșelat de Clara Chia cu Pep Guardiola! Presa tabloidă din Spania aruncă bomba

Triunghi amoros în Spania! Presa iberică susține că Clara Chia Marti (24 de ani), iubita lui Gerard Pique, l-ar fi înșelat pe fostul fotbalist al Barcelonei cu antrenorul Pep Guardiola.

Clara Chia și Pique, un cuplu cu năbădăi. Foto Instagram

Clara Chia Marti, cu care Gerard Pique se află într-o relație oficială de peste o jumătate de an, l-ar fi înșelat pe fostul fundaș al Barcelonei cu unul dintre antrenorii pe care acesta i-a avut în carieră, catalanul Pep Guardiola, susțin tabloidele din Spania.

Conform acestora, Clara l-ar fi înșelat pe Pique ca răspuns la infidelitatea fotbalistului, care ar fi călcat strâmb, la rândul lui, cu o tânără avocată.

Pep Guardiola, mare antrenor și mare crai. Foto Getty images

Pep Guardiola, mare antrenor și mare crai. Foto Getty images

Potrivit zvonurilor, Guardiola ar fi întâlnit-o pe Clara Chia la școala unde aceasta a învățat, la care au mers și copiii antrenorului lui Manchester City.

Pentru ca ițele acestei ”afaceri” să fie și mai încurcate, trebuie spus că Guardiola i-a fost antrenor lui Pique la Barcelona între 2008 și 2012. Iar fostul fundaș a fost părăsit de cântăreața Shakira după ce acesta a înșelat-o cu actuala sa parteneră, Clara Chia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro