Pisi pusă de Grindeanu peste funcționarii publici a ajuns...pancartă în față la Guvern

Pisi pusă de Grindeanu peste funcționarii publici a ajuns...pancartă în față la Guvern

Andreea Arcan, fosta vedeta tv pe vremea cand poza in costum de baie si fata senatorului PSD Emilia Arcan, a preluat zilele acestea functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP), cu rang de subsecretar de stat. O imagine cu ea în costum de baie a ajuns pe o pancartă în Piața Victoriei...

Premierul Sorin Grindeanu a semnat decizia in data de 25 mai, numele tinerei figurand deja pe site-ul ANFP, la pozitia "vicepresedinte".

In varsta de doar 27 de ani, tanara nu are experienta in administratia publica, spun jurnalistii de la Stirile Kanal D, televiziune la care tanara s-a remarcat de altfel in trecut.

In schimb, timp de mai multi ani a cochetat cu televiziunea. De exemplu, in 2009, la scurt timp dupa ce a terminat liceul, Andreea Arcan a pozat in costum de baie dorindu-si sa ajunga prezentatoare la rubrica Meteo chiar la Kanal D, dupa cum scria atunci Libertatea, sub titlul "Prima 'Fata de la Vremea', doar in sutien la Radio 21!".

"Recunosc ca ne crescuse putin adrenalina cand Andreea a prezentat vremea de la noi din studio in sutien si fara bluza!", declara atunci unul dintre membrii juriului care urma sa desemneze castigatoarea concursului "Fata de la meteo".

Mai mult, din studio, tanara a mers in Piata Baneasa din Capitala, unde "a facut dovada talentului ei si a facut o demonstratie live despre cum prezinta vremea. In afara de cateva doamne pudice, care au considerat-o prea sexy, toti cei din piata au aplaudat-o la sfarsit", scria atunci Libertatea. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...