Pisica Puciului!

Pisica Puciului!

Fotografia unei pisici care sfidează mitraliera unui poliţist în timp ce traversează un zid şi care se pregăteşte să urce pe arma omului legii, în timpul loviturii de stat eşuate din Turcia, a făcut înconjurul internetului. Oamenii au comentat în social media acest instantaneu hazliu şi percutant. 

Felina din fotografie pare intrigată de mitraliera poliţistului care o ţintuieşte, în noaptea loviturii de stat eşuate din Turcia, scrie rt.com . Pisoiul pare să fie netulburat de tensiunile politice din Turcia. În timp ce oamenii se zbat pentru puterea politică, pisicile hălăduiesc sub cerul liber, pe acoperişurile fierbinţi din Turcia.

În instantaneul fotografului de la agenţia de presă Reuters, felina pare să vrea să păşească pe patul puştii unei mitraliere. Felinele adulmecă şi privesc curioase armele turcilor.

Bineînţeles, cum au zărit pisica ce nesocoteşte forţa armată, utilizatorii reţelelor de socializare s-au îngrămădit în căsuţele pentru comentarii special concepute pentru a lăsă opiniile să se reverse în era digitală. Fotografia cu felina ce sfidează arma poliţistului a făcut înconjurul internetului.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro