Pîslaru, despre solicitările magistraților: Creșterea de 18% nu e un obiectiv al Guvernului în ce privește politica salarială

Pîslaru, despre solicitările magistraților: Creșterea de 18% nu e un obiectiv al Guvernului în ce privește politica salarială

Creșterea de 18% nu este un obiectiv al Guvernului în ceea ce privește politica salarială, iar acest lucru nu ar trebui să facă obiectul unei dispute între puterea executivă și cea judecătorească, a declarat ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, miercuri, la Palatul Victoria.

"Sectorul justiției nu este scos din interpretarea noastră legată de inechități. (...) Această ordonanță clarifică faptul că nu poate fi vorba de acea creștere de 18%. (...) În același timp însă, nu exclude sectorul judiciar. (...) Creșterea de 18% nu este un obiectiv al Guvernului în ceea ce privește politica salarială și nu credem că acest lucru ar trebui să facă obiectul, cel puțin până la Legea salarizării unitare, unei dispute între puterea executivă și cea judecătorească", a explicat Pîslaru.

AGERPRES/(A — autor: Mădălina Cerban, editor: Andreea Rotaru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”