Pițipoancă de Doha: O americancă a făcut show în tribune, la Franța – Australia VIDEO

Pițipoancă de Doha: O americancă a făcut show în tribune, la Franța – Australia VIDEO

Înainte de startul Mondialului din 2022, meciurile de fotbal din Qatar se jucau în fața unor tribune goale. Acum, de la începutul turneului final, pe stadioanele din Doha se înregistrează numai cifre impresionante de asistență. Ce-i drept, unii susțin că aceste cifre sunt și „umflate“ un pic, însă realitatea e următoarea: arenele Mondialului sunt arhipline și biletele de pe piață neagră sau cele repuse în vânzare pe site-ul FIFA se dau ca pâinea caldă!

Americanca îmbrăcată în culorile Franței a făcut, proabil, 180 de selfie-uri în 90 de minute.

Așadar, e clar: acest Mondial e un succes din punct de vedere al prezenței spectatorilor la meciuri. Doar că, fiind o destinație extrem de scumpă, cu niște prețuri exorbitante mai ales la cazare, Qatar a atras o categorie inedită de suporteri. Vorbim despre niște oameni bogați, care au venit la Doha, pentru simplul motiv că și-au permis această călătorie și au vrut să se mândrească cu această deplasare „trendy“.

Odată ajunși la Doha, astfel de oameni s-au transformat în suporteri de ocazie. Pe scurt, și-au ales niște echipe favorite, s-au „înarmat“ cu fulare și tricouri și au venit la meciuri. Unde, de multe ori, se manifestă ciudat, ca să folosim un cuvânt blând. Un astfel de caz a fost la meciul de marți seară, Franța – Australia (4-1), găzduit de stadionul „Al-Janoub“. Aici, în tribune, la un rând mai sus de masa presei, și-a făcut apariția o americancă ultramachiată, cu o geantă „Louis Vuitton“, îmbrăcată în culorile Franței.

Doar că, spre amuzamentul celor din jur, americanca a confundat atmosfera de la un meci de fotbal cu ce se întâmplă în tribune, în SUA, la partide de baseball, baschet și fotbal american. Din minutul 1, susținătoarea de ocazie a Franței s-a manifestat ca o... pițipoancă! A țipat, a mai scăpat câte o înjurătură la adresa jucătorilor australieni, iar la golurile „cocoșilor“ s-a bucurat excesiv, o grămadă de oameni întorcându-și capul pentru a vedea „sursa“ unor țipete enervante. Imaginile de mai jos, cu pițipoanca de la Doha, vorbesc de la sine:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante