Planeta Moldova / Și-a înjunghiat repetat concubina, apoi s-ar fi spânzurat și auto-incendiat sub un nuc din curte

Planeta Moldova / Și-a înjunghiat repetat concubina, apoi s-ar fi spânzurat și auto-incendiat sub un nuc din curte

Cazul şocant de ieri de la Valea Adâncă, în care un fost revoluţionar a fost găsit incendiat şi spânzurat iar concubina acestuia într-o baltă de sânge cu 10 lovituri de cuţit, a pus pe jar autorităţile, scrie Ziarul de Iași.

În jurul orei 9, la numărul 112 a sunat un bărbat care a precizat că pe strada unde locuieşte, Joldă Vodă, o femeie se află prăbuşită în mijlocul drumului, sângerând puternic. Imediat, la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă care a preluat femeia şi a transportat-o de urgenţă la spital, cu multiple înțepături prin înjunghiere.

Medicii spun că femeia a fost adusă în stare critică la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Starea ei a fost mai gravă decât se estima iniţial: au fost identificate multiple înjunghieri pe corpul ei, pe gât, în zona pieptului şi a spatelui. Femeia le-a spus medicilor că a fost bătută şi apoi înjunghiată cu un cuţit, fapte confirmate în urma investigaţiilor: prezintă un politraumatism şi mai multe contuzii, fiind lovită inclusiv la nivelul capului.

„Bărbatul de 63 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, post spânzurare şi auto-incendiere. S-a declarat decesul şi Poliţia cercetează acest caz. Femeia de 48 de ani, declarativ victimă a agresiunii din partea primului pacient, prezenta multiple plăgi înjunghiate şi un politraumatism cu multiple contuzii. Plăgile sunt la nivelul gâtului, toracelui anterior şi posterior, există urme de lovituri la nivelul capului, toracelui şi membrelor. Pacienta este în stare de şoc hemoragic. S-a început tratamentul în urgenţă, este stabilizată, se administrează sânge, se fac toate investigaţiile şi va merge în clinica chirurgicală de gardă pentru tratament de specialitate chirurgical. Va fi nevoie de consult de la ORL şi Neurochirurgie”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Poliţiştii criminalişti au mers la locul unde fusese găsită căzută femeia, Mihaela Dădăcuş - funcţionar în cadrul Direcţiei Agricole Iaşi. aflată în concediu, cât şi la casa acesteia, situată în apropiere.

Aici, în interior, anchetatorii au găsit gazul pornit iar concubinul femeii, un bărbat de 63 de ani, găsit mort, lângă casă, sub un nuc, ars în proporţie de 50%, în partea superioară a corpului. Procurorii suspectează că bărbatul şi-a atacat concubina cu care locuia de vreo opt ani, apoi s-ar fi sinucis.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?