Planeta Moldova / Un bărbat din Vaslui și-a ucis unchiul, l-a pus într-un sicriu și l-a cărat cu remorca la casa preotului

Planeta Moldova / Un bărbat din Vaslui și-a ucis unchiul, l-a pus într-un sicriu și l-a cărat cu remorca la casa preotului

Un bărbat din comuna vasluiană Micleşti și-a ucis unchiul de 83 de ani, l-a pus într-un sicriu, l-a urcat într-un utilaj agricol și a plecat cu el spre casa preotului din zonă, cu planul de a-l înmormântat rapid și de a ascunde crima.

Mai mulţi localnici l-au surprins când se plimba cu sicriul pe uliţa din sat şi au postat imaginile pe reţelele de socializare.

Bărbatul de 67 de ani locuia cu partenera într-o curte comună cu cea a unchiului său. Într-un moment de furie l-a strâns de gât pe pensionar, apoi s-a grăbit să ascundă urmele. Ajuns la casa preotului, agresorul i-a cerut să îl îngroape pe bătrân, susţinând că unchiul său a murit brusc.

Preotul a refuzat să îl înmormânteze și a anunțat poliția.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. Ulterior, s-a constatat că bărbatul a fost ucis.

Nepotul a fost reţinut, iar ulterior arestat pentru 30 de zile. Cercetările continuă în acest caz, scrie vremeanoua.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

5 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră