Planeta Moldova/Un bărbat băut și fără permis din Botoșani a intrat cu mașina într-un cap de pod după care a adormit

Planeta Moldova/Un bărbat băut și fără permis din Botoșani a intrat cu mașina într-un cap de pod după care a adormit

Un bărbat de 39 de ani din Botoşani a fost găsit de poliţişti dormind la volan, după ce a urcat băut la volan şi a produs un accident de circulaţie, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs pe drumul european E58, pe raza localităţii Băluşeni, bărbatul, care nici nu posedă permis de conducere, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au depistat pe drumul european E 58, un autoturism care avea partea din faţă avariată, în urma unei coliziuni cu un cap de pod, iar conducătorul auto dormea pe locul şoferului. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 39 de ani, din comuna Băluşeni", a precizat sursa citată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat acum sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului. (Agerpres)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina