„Planeta sexuală” Moldova lovește din nou!/Fractură de penis în Botoșani după o partidă de amor la amiază

„Planeta sexuală” Moldova lovește din nou!/Fractură de penis în Botoșani după o partidă de amor la amiază

Un cuplu din Botoșani a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în dormitor și cei doi au ajuns chiar la urgențe.

Un bărbat de 44 de ani s-a prezentat la spital după o partidă de amor cu soţia. Bărbatul a povestit cadrelor medicale că el şi partenera lui au încercat să aibă parte de un moment mai intens în dormitor, în timpul amiezii, potrivit monitorulbt.ro.

La un moment dat, o mişcare mai bruscă a soţiei i-a produs o grimasă puternică bărbatului şi a simţit o durere puternică în zona penisului. Cei doi au decis, însă, să aştepte, în speranţa că problema va trece. Deşi a aşteptat aproape jumătate de zi, bărbatul a observat că durerea devenea tot mai puternică şi a decis să îşi ia inima în dinţi şi să meargă la spital. Acesta le-a spus cadrelor medicale problema şi a fost imediat preluat de un specialist, scrie sursa citată.

„Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu ruptură de corp cavernos drept. Cu alte cuvinte fractură de penis. S-a decis internarea de urgenţă în secţia urologie, pentru tratament de specialitate şi supraveghere medicală. Problema medicală este rară, dar foarte gravă”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.

Când penisul se fracturează, fenomenul este însoţit de un zgomot caracteristic ruperii. Apoi are loc umflarea şi modificarea culorii organului sexual masculin.

„Angajarea în unele poziţii sexuale creşte riscul unei fracturi de penis. Când femeia se află deasupra bărbatului, în timpul actului sexual, şi se apleacă prea mult înainte sau înapoi, se poate crea o presiune excesivă asupra penisului”, a spus un medic specialist urolog, potrivit sursei citate.Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...