Planeta sexuală Oltenia/Caz ireal în Mehedinți!

Planeta sexuală Oltenia/Caz ireal în Mehedinți!

Un profesor în vârstă de 41 de ani din satul Mărăşeşti, Mehedinți, este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a.

Totul a ieșit la iveală după ce tatăl fetei a prins-o furând bani din casă. După mai multe întrebări, copila a recunoscut că avea de gând să îi dea profesorului ei și că nu este prima dată când face asta. Mai mult, cei doi și-ar fi trimis online poze indecente unul cu celălalt, potrivit Observator .

Cazul este discutat și analizat în consiliile de etică și disciplină și de administrație al Colegiului Tehnologic "Constantin Brâncoveanu", de care ţinea şcoala în care preda. Profesorul a fost suspendat din funcție până la sfârșitul anului. Dascălul recunoaşte că a schimbat mesaje compromițătoare, poze şi că fata i-a dat sume de bani, fără ca el să le ceară. Neagă însă că ar fi întreținut relații sexuale cu minora.

„Este o poveste teribilă la nivelul colegiului, a fost un şoc pentru noi, cadrele didactice. Pe scurt, pe 28, colegul nostru care este coordonatorul şcolii gimnaziale Mărășești m-a informat despre un eveniment regretabil care a avut loc la şcoală, din acel moment am informat inspectoratul şcolar, am convocat consiliul profesoral pentru comisie disciplinară, l-am audiat ca să ne spună punctul lui de vedere. În mare, anumite lucruri şi le-a asumat, dar pentru noi erau suficiente argumente să luăm toate măsurile să nu mai predea nici la Mărăşeşti şi nici la Colegiu”, a declarat directorul Colegiului.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”