Ploaie torenţială pe A2 Bucureşti-Constanţa. Pericol de acvaplanare, atenționează Infotrafic

Ploaie torenţială pe A2 Bucureşti-Constanţa. Pericol de acvaplanare, atenționează Infotrafic

Centrul Infotrafic a transmis o informare conform căreia sâmbătă după-amiază se circulă în condiţii de ploaie torențială pe întreg tronsonul autostrăzii A2 București - Constanța. Pentru că s-a acumulat apă pe carosabil, există pericol de acvaplanare.

Plou torențial pe A2 FOTO Shutterstock

Reduceţi semnificativ viteza, măriţi distanţa regulamentară dintre autovehicule, evitaţi orice manevră riscantă, iar în cazul în care vizibilitatea nu mai permite deplasarea în siguranţă, opriţi în primul spaţiu de servicii şi aşteptaţi încetarea ploii torenţiale”, recomandă poliţiştii rutieri.

Alte recomandări arată că în condiții de ploaie torențială conducătorii auto ar trebui să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă , să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”