PMB: Realizarea lucrărilor la Pasajul de la Piața Sudului, în etapa finală; traficul în zonă - deviat din 1 iunie

PMB: Realizarea lucrărilor la Pasajul de la Piața Sudului, în etapa finală; traficul în zonă - deviat din 1 iunie

Primăria Capitalei anunță că realizarea lucrărilor la Pasajul de la Piața Sudului intră în etapa finală, iar traficul în zonă va fi deviat, începând cu 1 iunie.

"Dinamica de realizare a obiectivului de investiții a cunoscut o accelerare accentuată începând cu a doua jumătate a lunii martie (debutul sezonului meteorologic în construcții în anul 2016), proiectul ajungând la 1 iunie 2016 la 80% grad de realizare, față de 21% la începutul lunii decembrie 2015", se arată într-un comunicat transmis de municipalitate.

De asemenea, de la 1 iunie, pe Calea Văcărești, traficul dinspre strada Mărțișor spre Șos. Olteniței va fi deviat pe noua bretea cu câte două benzi de circulație. Pe Calea Văcărești, traficul dinspre Șos. Olteniței spre Mihai Bravu va fi deviat pe noua bretea cu câte două benzi de circulație. Pe Șos. Olteniței se va modifica forma geometrică a intersecției, cu două benzi de circulație pe sens, iar traficul va fi deviat pe primul planșeu al pasajului rutier. Pe strada Nițu Vasile traficul va fi deviat pe bretelele noi ale pasajului, precizează PMB.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...