PMP: Suntem informaţi că Siegfried Mureşan a optat pentru PNL, îi cerem demisia din Parlamentul European

PMP: Suntem informaţi că Siegfried Mureşan a optat pentru PNL, îi cerem demisia din Parlamentul European

Partidul Mişcarea Populară îi cere lui Siegfrid Mureşan să demisioneze din Parlamentul European, anunţând că deţine informaţii potrivit cărora europarlamentarul PMP a optat pentru Partidul Naţional Liberal.

"Suntem informaţi că tânărul europarlamentar Siegfried Mureşan şi-a încheiat negocierile şi a optat pentru Partidul Naţional Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Având în vedere principiile morale înalte afişate până acum în spaţiul public şi în relaţiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Mureşan, îi cerem ferm să demisioneze şi din Parlamentul European, pentru ca partidul să îşi poată nominaliza următorul candidat de pe lista alegerilor din 2014", se arată într-un comunicat al PMP transmis, vineri, AGERPRES.

Sursa citată precizează că i-a adresat această solicitare lui Mureşan pentru ca "PMP să îşi poată menţine reprezentarea în Parlamentul European".

"Avem speranţa că Siegfried Mureşan nu se va compromite, continuând să ocupe un loc care a fost câştigat prin vot de lista de PMP, adjudecându-şi eticheta de traseist", se mai arată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”