PNL a mai validat un set de candidați

PNL a mai validat un set de candidați

Secretarul general al liberalilor, Ilie Bolojan, a fost validat luni candidat al partidului la primăria municipiului Oradea, a anunţat copreşedintele PNL Vasile Blaga. 

Potrivit lui Blaga, Biroul Politic Naţional al PNL a validat luni candidaturile la primăriile municipii de judeţ: Oradea - Ilie Bolojan, Constanţa - Vergil Chiţac, Sfântu Gheorghe - Mădălin Doru Guruianu, Slobozia - Martin Ioan, Sibiu - Răzvan Pop, Satu Mare - Adrian Felician Cosma. 

De asemenea, au fost validate şi o serie de candidaturi la conducerea consiliilor judeţene. Astfel, la Bihor a fost validat Mircea Mălan, la Covasna - Marius Obreja, la Hunedoara - David Adrian Nicolae, la Sibiu - Daniela Câmpean şi la Satu Mare - Romeo Nicoară.

Blaga a arătat că până în prezent sunt validate candidaturile a 30 de liberali la primăriile municipiu de judeţ şi 23 la preşedinţia consiliilor judeţene, informeaza Agerpres.

El a precizat că BPN al PNL a decis şi că Marian Petrache este preşedintele unic al filialei Ilfov.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

3 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

4 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska