PNL Bistriţa-Năsăud, despre cazul primarului din Sângeorz-Băi: Condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor

PNL Bistriţa-Năsăud, despre cazul primarului din Sângeorz-Băi: Condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor

Reprezentanţii PNL Bistriţa-Năsăud se delimitează de comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care şi-a filmat fetiţa dezbrăcată şi în genunchi, în timp ce o certa, şi menţionează că acesta nu mai este membru de partid, potrivit unui comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

"Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit. Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor şi împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică", se arată în comunicatul semnat de liderul PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc.

Traian Ogâgău a câştigat primul său mandat de primar al oraşului Sângeorz-Băi în 2016, ca reprezentant al PNL.

La alegerile locale din acest an, Ogâgău candidează ca independent, după ce a fost nevoit să se suspende din PNL din cauza condamnărilor primite în două dosare penale, dar liberalii nu au nominalizat un alt candidat pentru Primăria oraşului Sângeorz-Băi.

După apariţia imaginilor cu fetiţa primarului, atât Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cât şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au demarat anchete. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…