PNL, pe urmele PSD? Raluca Turcan împarte ajutoare pentru nevoiași, într-o biserică din Sibiu

PNL, pe urmele PSD? Raluca Turcan împarte ajutoare pentru nevoiași, într-o biserică din Sibiu

Vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL, a împărțit ajutoare pentru persoane nevoiașe, într-o biserică din Sibiu, în prag de campanie electorală pentru alegerile parlamentare programate în 6 decembrie.

Raluca Turcan a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la biserica Turnișor din Sibiu, unde, alături de alți membri ai organizației PNL, împarte ajutoare pentru nevoiași.

Postarea Ralucăi Turcan:

Puterea comunităților mici de a nu lăsa pe nimeni în urmă, hotărârea de a întinde suficient de multe mâini în ajutorul celor care au nevoie sunt esențiale în vremuri în care capacitățile statului și ale autorităților locale sunt afectate de realități nemaiîntâlnite în ultima sută de ani.
În acest tablou, exercițiul continuu al faptelor bune este cel mai bun exemplu, dar și cel mai răsunător apel la implicare.
În Sibiu, la Parohia Ortodoxă Turnișor, părintele Ciprian Creangă este autorul unor gesturi de atașament care au condus la rândul lor la altele și altele. Strădaniilor sale de a-i ajuta pe copiii din familii cu posibilități reduse din parohie, de a susține un program “Școală după școală”, de a oferi, practic, dovada apartenenței la o comunitate unită la bine și la greu s-au alăturat, cu modestie și căldură, acțiuni ale noastre, ale liberalilor sibieni. Recunosc ca am colegi minunați: Dana, Alina, Cristina, Razvan, Sorin, Alexandru și mulți, mulți alții.
Părintele Ciprian Creangă conduce o comunitate de credincioși care s-a lovit fără doar și poate de ziduri precum discriminarea sau lipsa de resurse. Dar nici el și nici oamenii din jurul său nu au dezarmat și au format un liant între cei care pot și vor, și cei care au nevoie.
Se spune deseori despre faptele bune că învie speranța. Ei bine, în Turnișor nu este cazul. Fiindcă aici speranța nu a murit niciodată!
 
Sursa foto: Facebook Raluca Turcan


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...