Poate nu știați, dar Clanul Streinu-Cercel își are bârlogul în blocul 1848 de pe bulevardul IC Brătianu, unde ocupă 9 apartamente.




Poate nu știați, dar Clanul Streinu-Cercel își are bârlogul în blocul 1848 de pe bulevardul IC Brătianu, unde ocupă 9 apartamente.

Poate nu știați, dar Clanul Streinu-Cercel își are bârlogul în blocul 1848 de pe bulevardul IC Brătianu, unde ocupă 9 apartamente. Este un bloc construit să reziste la un cutremur de 9 grade. Constructor a fost Aedificia Carpați. Și apartamentele s-au vândut, pe timpul lui Ceaușescu, doar în valută.


Citește și:

Ce se întâmplă la Iași este tabloul mocirlei în care se zbate politica românească. PNL a preferat un compromis murdar, cinic, pentru a puncta electoral. Orban a deturnat sensul natural al lucrurilor pentru a câștiga la limită competiția cu PSD, la locale. Practic, a făcut jocul grupului infracțional pus la cale de Fenechiu în urmă cu mulți ani. A rezultat că PNL a câștigat pe termen scurt, păcălind alegătorii. Și va pierde pe termen lung și foarte lung. S-a dovedit că românii nu sunt ca peștii...

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante