Poate nu știați, dar Clanul Streinu-Cercel își are bârlogul în blocul 1848 de pe bulevardul IC Brătianu, unde ocupă 9 apartamente.
Poate nu știați, dar Clanul Streinu-Cercel își are bârlogul în blocul 1848 de pe bulevardul IC Brătianu, unde ocupă 9 apartamente.

Poate nu știați, dar Clanul Streinu-Cercel își are bârlogul în blocul 1848 de pe bulevardul IC Brătianu, unde ocupă 9 apartamente. Este un bloc construit să reziste la un cutremur de 9 grade. Constructor a fost Aedificia Carpați. Și apartamentele s-au vândut, pe timpul lui Ceaușescu, doar în valută.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

Ce se întâmplă la Iași este tabloul mocirlei în care se zbate politica românească. PNL a preferat un compromis murdar, cinic, pentru a puncta electoral. Orban a deturnat sensul natural al lucrurilor pentru a câștiga la limită competiția cu PSD, la locale. Practic, a făcut jocul grupului infracțional pus la cale de Fenechiu în urmă cu mulți ani. A rezultat că PNL a câștigat pe termen scurt, păcălind alegătorii. Și va pierde pe termen lung și foarte lung. S-a dovedit că românii nu sunt ca peștii...

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu

3 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

4 O femeie din Cluj vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de …

5 Raluca Medeşan a murit la doar 34 de ani / Era co-fondatoarea proiectului Profesorul Digital