Poate nu știați, dar Clanul Streinu-Cercel își are bârlogul în blocul 1848 de pe bulevardul IC Brătianu, unde ocupă 9 apartamente.
Poate nu știați, dar Clanul Streinu-Cercel își are bârlogul în blocul 1848 de pe bulevardul IC Brătianu, unde ocupă 9 apartamente.

Poate nu știați, dar Clanul Streinu-Cercel își are bârlogul în blocul 1848 de pe bulevardul IC Brătianu, unde ocupă 9 apartamente. Este un bloc construit să reziste la un cutremur de 9 grade. Constructor a fost Aedificia Carpați. Și apartamentele s-au vândut, pe timpul lui Ceaușescu, doar în valută.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

Ce se întâmplă la Iași este tabloul mocirlei în care se zbate politica românească. PNL a preferat un compromis murdar, cinic, pentru a puncta electoral. Orban a deturnat sensul natural al lucrurilor pentru a câștiga la limită competiția cu PSD, la locale. Practic, a făcut jocul grupului infracțional pus la cale de Fenechiu în urmă cu mulți ani. A rezultat că PNL a câștigat pe termen scurt, păcălind alegătorii. Și va pierde pe termen lung și foarte lung. S-a dovedit că românii nu sunt ca peștii...

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

4 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

5 Rezistența ucraineană a „eliberat de viață” încă un trădător