Poliția austriacă a destructurat o grupare de traficanți de persoane care au introdus 1.000 de oameni în Germania și Franța

Poliția austriacă a destructurat o grupare de traficanți de persoane care au introdus 1.000 de oameni în Germania și Franța

Poliția austriacă a destructurat o grupare de traficanți de persoane și a reținut 17 suspecți care au introdus ilegal 1.000 de oameni în Germania și Franța, a informat luni agenția austriacă APA, preluată de EFE.

Operațiunea, care a durat mai multe luni, a fost desfășurată de poliția din orașul austriac Salzburg, aflat în apropierea frontierei cu landul Bavaria (sudul Germaniei), și cu Biroul Federal împotriva Delictelor.

Între septembrie 2015 și 21 iulie anul curent, autoritățile austriece au arestat 17 suspecți, au informat surse polițienești din Salzburg, citate de APA.

Aproape toate persoanele traficate au fost transportate în Germania și unele în Franța, dinspre Ungaria. Majoritatea celor arestați provin din Polonia și din republica rusă Cecenia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”