Poliția austriacă a destructurat o grupare de traficanți de persoane care au introdus 1.000 de oameni în Germania și Franța

Poliția austriacă a destructurat o grupare de traficanți de persoane care au introdus 1.000 de oameni în Germania și Franța

Poliția austriacă a destructurat o grupare de traficanți de persoane și a reținut 17 suspecți care au introdus ilegal 1.000 de oameni în Germania și Franța, a informat luni agenția austriacă APA, preluată de EFE.

Operațiunea, care a durat mai multe luni, a fost desfășurată de poliția din orașul austriac Salzburg, aflat în apropierea frontierei cu landul Bavaria (sudul Germaniei), și cu Biroul Federal împotriva Delictelor.

Între septembrie 2015 și 21 iulie anul curent, autoritățile austriece au arestat 17 suspecți, au informat surse polițienești din Salzburg, citate de APA.

Aproape toate persoanele traficate au fost transportate în Germania și unele în Franța, dinspre Ungaria. Majoritatea celor arestați provin din Polonia și din republica rusă Cecenia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...