Poliţia bulgară a descoperit o fermă de canabis în staţiunea Sunny Beach

Poliţia bulgară a descoperit o fermă de canabis în staţiunea Sunny Beach

Poliţia bulgară a descoperit o plantaţie de canabis într-un spaţiu închis, în staţiunea Sunny Beach de pe litoralul Mării Negre, informează BTA.

Poliţiştii din Burgas au anunţat joi că plantaţia ilegală se afla în camere de hotel cu echipament special, sub supravegherea unui bărbat în vârstă de 47 de ani din oraşul Nesebăr din apropiere.

La percheziţie, s-au descoperit şi confiscat filtre artizanale pentru neutralizarea mirosului plantelor, dimensionate corespunzător încăperilor; 11 lămpi pentru încălzire cu reflectoare din aluminiu, care asigurau şi iluminatul artificial; un sistem de ventilaţie instalat special; un dispozitiv de măsurare a temperaturii şi umidităţii; adaptoare electrice; cinci containere de diferite dimensiuni, pline cu îngrăşăminte.

Poliţiştii au confiscat de asemenea peste 100 de plante de canabis crescute în ghivece.

Cultivatorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi s-au declanşat procedurile legale.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale