Poliţia Capitalei: 38 de persoane care participau la o petrecere privată în Centrul Vechi - amendate

Poliţia Capitalei: 38 de persoane care participau la o petrecere privată în Centrul Vechi - amendate

Aproape 40 de persoane au fost sancţionate de poliţişti fiecare cu suma de 500 lei în urma participării sâmbătă seara la o petrecere privată organizată în incinta unei societăţi comerciale din Sectorul 3.

Totodată, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu suma de 5.000 de lei.

''În data de 27 noiembrie, în jurul orei 23,00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în incinta unei societăţi comerciale, din Sectorul 3, se afla în desfăşurare un eveniment privat. În locaţie, poliţiştii Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienţi, dar şi angajaţi. În urma verificărilor s-a stabilit că o persoană nu poseda certificat verde, fiind sancţionată contravenţional'', precizează duminică Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu suma de 5.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea de petreceri private.

Totodată, au fost sancţionate contravenţional 38 de persoane participante la petrecere fiecare cu suma de 500 lei.


Cu privire la aspectele constatate, va fi informat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti, pentru a dispune măsurile din competenţă, cu privire la societatea comercială. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...