Poliţia Capitalei a reţinut un bărbat bănuit de furt dintr-o instituţie publică

Poliţia Capitalei a reţinut un bărbat bănuit de furt dintr-o instituţie publică

Poliţia Capitalei a reţinut marţi un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care ar fi furat laptop-uri şi telefoane mobile în valoare de peste 100.000 de lei dintr-o instituţie publică din Sectorul 1.

Potrivit reprezentanţilor DGPMB, este vorba despre un centru cultural, iar poliţiştii din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi de furt de către un bărbat, prin intermediul 112.

Pe 3 ianuarie, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în sediul unei instituţii publice de unde au sustras mai multe bunuri, printre care nouă laptop-uri şi zece telefoane mobile sigilate, prejudiciul total creat fiind estimat la peste 108.000 de lei, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

"Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bunurile ar fi fost sustrase de un bărbat, care ulterior le-ar fi valorificat prin intermediul unei case de amanet din Sectorul 2, acesta fiind depistat şi condus pentru audieri la sediul Secţiei 1 Poliţie", precizează sursa citată.

În urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului a fost identificată şi ridicată suma de 2.000 de lei, despre care există suspiciunea că provine din comiterea de fapte ilicite.

Până în prezent, au fost recuperate cinci laptop-uri şi mai multe telefoane mobile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale