Poliţia Capitalei: Bărbat cercetat pentru că ar fi sustras o maşină după ce ar fi ameninţat o persoană cu un cuţit

Poliţia Capitalei: Bărbat cercetat pentru că ar fi sustras o maşină după ce ar fi ameninţat o persoană cu un cuţit

Un bărbat de 22 de ani este cercetat de poliţişti după ce, fiind implicat într-un accident în sectorul 6 din Bucureşti, s-a stabilit că ar fi sustras maşina pe care o conducea la momentul producerii evenimentului după ce ar fi ameninţat o altă persoană cu un cuţit.

Potrivit Poliţiei Capitalei, vineri seara, în jurul orei 23,00 poliţişti ai Secţiei 20 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în apropierea unui complex comercial din sectorul 6 a avut loc un accident între două autoturisme.

Ambii şoferi implicaţi în eveniment au coborât din maşină, moment în care unul dintre aceştia s-a urcat în cealaltă maşină şi a fugit de la faţa locului. În urmărirea maşinii a pornit un echipaj de poliţie, fiind solicitat şi sprijinul altor echipaje. Maşina în cauză a fost oprită pe o stradă din sectorul 6, şoferul, un bărbat de 22 de ani, fiind imobilizat şi condus la subunitatea de poliţie.

"Din primele date s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras primul autoturism pe care îl conducea la momentul producerii accidentului din municipiul Curtea de Argeş, după ce ar fi ameninţat o altă persoană cu un cuţit", au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu