Poliţia Capitalei: Falsul broker bursier, reţinut pntru 24 de ore

Poliţia Capitalei: Falsul broker bursier, reţinut pntru 24 de ore

Bărbatul bănuit de înşelăciune după ce ar fi convins cel puţin o persoană să "investească" sume de bani în diverse fonduri a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, marţi, magistraţilor, cu propunere legală, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au efectuat, luni, percheziţii la bărbatul care a susţinut că este broker bursier şi ar fi indus în eroare o persoană pentru a "investi" suma de aproximativ 80.000 lei .

Totodată, există indicii cu privire la existenţa altor persoane vătămate.

Poliţişti de la Serviciul Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară în acest dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

"Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, în cursul anului 2020, ar fi indus în eroare persoana vătămată atribuindu-şi calitatea de broker bursier şi ar fi convins-o să 'investească' suma de aproximativ 80.000 lei", explica DGPMB.

Audierile au avut loc la sediul Serviciului Investigare a Criminalităţii Economice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…