Poliția din Rotterdam a anulat un concert din cauza unei amenințări teroriste

Poliția din Rotterdam a anulat un concert din cauza unei amenințări teroriste

Poliția olandeză a anulat miercuri un concert la Rotterdam, iar organizatorii au precizat că motivul este o amenințare teroristă, informează Xinhua și DPA. Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat inițial doar că decizia a fost luată "din motive de securitate", pentru a evita orice risc, după primirea unor informații despre care nu a dat alte detalii.

Autoritățile locale au închis sala de concerte Maassilo unde formația Allah-Las din California urma să susțină un spectacol în fața a circa 1000 de spectatori. Puțini dintre aceștia apucaseră să intre.

Potrivit agenției France Presse, primarul Ahmed Aboutaleb a afirmat că informațiile privind amenințarea teroristă au provenit de la poliția spaniolă și că poliția din Rotterdam a găsit o camionetă din Spania cu butelii de gaz.

Ulterior, agenția Reuters a aflat din alte surse că șoferul autovehiculului a fost arestat și că este spaniol. Potrivit unei surse a cărei identitate nu a fost precizată de Reuters, incidentul de la Rotterdam nu are legătură cu atacurile de la Barcelona și Cambrils, de săptămâna trecută.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 Zguduitor articol...

3 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

4 De citit...

5 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore