Poliția germană a difuzat fotografii cu bărbați suspectați de agresiuni sexuale la Koln

Poliția germană a difuzat fotografii cu cinci bărbați suspectați de agresiuni sexuale și tentativă de jefuire a unor femei, în legătură cu infracțiunile comise în noaptea de Anul Nou la Koln, pentru care sunt acuzați în principal bărbați de origine nord-africană, relatează marți agenția DPA.

''Investigațiile noastre arată că cei din imagini, într-un caz, și-au încercuit victimele și le-au agresat sexual, încercând în același timp să le jefuiască'', se afirmă într-un comunicat al poliției.

''În pofida unei atmosfere de teamă, mai mulți martori și victime au reușit să-i fotografieze pe cei acuzați'', se spune în comunicat, precizându-se că nu se știe în ce loc se află în prezent autorii infracțiunilor.

Circa 1.100 de plângeri au fost depuse la poliția din Koln ca urmare a agresiunilor, în care se afirmă că grupuri de bărbați au încercuit, hărțuit și jefuit femei. Circa 40% dintre plângeri vizează agresiuni cu caracter sexual, de la hărțuire la viol. Nu este clar câți bărbați sunt în prezent cercetați de către poliție.
Agresiunile din noaptea de Anul Nou au provocat o dezbatere în Germania în legătură cu modul în care trebuie abordată problema solicitanților de azil găsiți vinovați de infracțiuni și capacitatea țării de a integra 1,1 milioane de migranți care au sosit în 2015.

Luna trecută, primii doi solicitanți de azil judecați în legătură cu agresiunile din noaptea de Anul Nou — unul de origine marocană de 18 ani și al doilea de origine tunisiană de 23 de ani — au primit pedepse cu suspendare pentru furt, iar un al treilea a fost eliberat condiționat.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Orban le cere miniștrilor Muncii, Internelor și Apărării să analizeze elaborarea unui proiect privi…

2 Informație / Tăriceanu îl șantajează pe Orban cerând 20 de locuri eligibile pe listele de la parlamentare, altfe…

3 Info / Încă o lovitură mortală pentru PSD: Ana Birchall se înscrie în PNL! Să vezi dezvăluiri!

4 VIDEO Cum arată spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan la patru zile după începerea lucrărilor

5 Mafia din Justiție lovește din nou? O judecătoare s-a pensionat, procesul Microsoft 2 se reia de la zero!

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există