Poliția germană a difuzat fotografii cu bărbați suspectați de agresiuni sexuale la Koln

Poliția germană a difuzat fotografii cu bărbați suspectați de agresiuni sexuale la Koln

Poliția germană a difuzat fotografii cu cinci bărbați suspectați de agresiuni sexuale și tentativă de jefuire a unor femei, în legătură cu infracțiunile comise în noaptea de Anul Nou la Koln, pentru care sunt acuzați în principal bărbați de origine nord-africană, relatează marți agenția DPA.

''Investigațiile noastre arată că cei din imagini, într-un caz, și-au încercuit victimele și le-au agresat sexual, încercând în același timp să le jefuiască'', se afirmă într-un comunicat al poliției.

''În pofida unei atmosfere de teamă, mai mulți martori și victime au reușit să-i fotografieze pe cei acuzați'', se spune în comunicat, precizându-se că nu se știe în ce loc se află în prezent autorii infracțiunilor.

Circa 1.100 de plângeri au fost depuse la poliția din Koln ca urmare a agresiunilor, în care se afirmă că grupuri de bărbați au încercuit, hărțuit și jefuit femei. Circa 40% dintre plângeri vizează agresiuni cu caracter sexual, de la hărțuire la viol. Nu este clar câți bărbați sunt în prezent cercetați de către poliție.
Agresiunile din noaptea de Anul Nou au provocat o dezbatere în Germania în legătură cu modul în care trebuie abordată problema solicitanților de azil găsiți vinovați de infracțiuni și capacitatea țării de a integra 1,1 milioane de migranți care au sosit în 2015.

Luna trecută, primii doi solicitanți de azil judecați în legătură cu agresiunile din noaptea de Anul Nou — unul de origine marocană de 18 ani și al doilea de origine tunisiană de 23 de ani — au primit pedepse cu suspendare pentru furt, iar un al treilea a fost eliberat condiționat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia